martes, 17 de junio de 2014

Ja sóm més de 150 participants registrats!

Hi ha jugadors que s'han posat terribles sobrenoms criminals, així que recordem que encara sóu a temps d'afegir informació.

Algunes inscripcions s'han hagut d'aplaçar o bé per falta d'informació, o bé per altres motius...
Intenteu donar el màxim de info al fer el registre, llegir bé el text abans de preguntar dubtes, i sobretot...
Si els àrbitres no us contestem, INSISTIU!, a vegades s'ens oxida l'internet.

Aprofitem per resoldre un dubte típic:

És estratègic però no necessari, que no us vegi ningú quan assassineu. En tot cas, qui si ho ha de veure és l'assassinat, perquè t'ha de donar el seu objectiu. 

L'assassinat no pot dir a ningú qui l'ha assassinat, norma que si compleix (i s'espera que ho faci, per suposat) dóna molt sentit a ser discret quan assassines algú.


També us avisem que HEM AVANÇAT LA DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ fins al dia 22, perquè sóm ja molta gent, i els àrbitres tindrem molta feina el dia 22 i 23

Demanem que aquells que hagiu enviat d'informació només de l'institut, afegiu la generació, i aquells que hagiu posat poca informació, hi afegiu informació addicional, ja que això ens permetrà agilitzar el joc si més endavant s'encalla...


Estigueu a l'agüait perquè anirà apareixent nova informació al blog! Aneu mirant-lo, així com el correu, i recordeu registrar-vos desde el vostre correu, si ho feu desde el d'un altre us enviarem allà l'objectiu!


Gràcies per la vostra motivació!
Fins aviat criminals!