sábado, 14 de marzo de 2015

Assassí de la pastanaga 2015



Enguany la Comissió pel Crim Lúdic organitzem una segona partida a Sant Cugat del Vallès del mundialment famós Assassí de la Pastanaga.
Segurament molta gent ja sabreu de què va la cosa, però ULL!
HI HA NOVETATS, QUE NO US FACI MANDRA LLEGIR-LES!
http://blog.whatmovieshouldiwatchtonight.com/wp-content/uploads/2010/11/aclockworkorange1.jpg




El joc consisteix en ser el millor assassí en sèrie del poble, i es tracta d'un joc que es realitzarà durant els 3 dies previs i els 3 dies de Festa Major, mentre fem les nostres coses, en les estones lliures, a qualsevol moment.

La primera novetat és relativa al blog de l'Assassí de la Pastanaga, ja que hem fet reformes:
Aquest any tothom pot deixar comentaris sense necessitat de tenir una compta al google, de manera que us animem a que deixeu comentaris al blog usant el vostre Pseudònim de criminal.


Però la novetat més important és que des de la Comissió de Crim Lúdic us donarem personalment una Targeta Criminal per a cada participant. Qui no la porti a sobre, no pot assassinar. Aquest nou funcionament ha esdevingut una necessitat degut a que la partida de l'any passat prop del 40% dels jugadors no portaven el paper amb el nom de la seva víctima escrit, cosa que va ralentitzar molt la partida...Així que us demanem que durant aquesta partida cumpliu les normes! Que no és que ens agradi manar (que també) sinó que les normes són per al bon funcionament del joc!


Funcionament del joc:
  •      Cada jugador rep al principi de la partida una fitxa d'informació per correu amb un nom d'una persona que  segurament no coneixerà.
  •     Porta SEMPRE al damunt aquesta fitxa, impresa o escrita a mà mentres duri la partida.
  •    Aquella persona és el teu Objectiu, has d'aconseguir assassinar-la utilitzant una pastanaga com a arma.
  •  Després d'assassinar el teu Objectiu, aquest queda fora de la partida, i t'entrega a tu la fitxa del seu Objectiu.
  • Ara tens un nou Objectiu.
  • Repeteix el mateix procediment amb el nou Objectiu fins que algú t'assassini a tu, o bé la teva víctima t'entregui una fitxa d'Objectiu amb el teu nom.


Regles bàsiques:
  • La pastanaga ha de estar sencera (inclòs almenys 5 centímetres de tija verda!)
  • No pot estar disfressada, ni embolicada.
  • Si pot ser pastanaga ecològica i de proximitat millor, però no és obligatori.
  • Pots clavar-li la pastanaga en qualsevol moment excepte:
               -       Quan està dormint, inconscient o conduint.
           -     Quan està darrera la barra o realitzant alguna tasca de responsabilitat (descarregar begudes, muntar escenaris, atendre al públic, etc...)
  • Recorda que, encara que coneguis altres jugadors, no pots assassinar ningú que no sigui el teu Objectiu.
  • No facis mal a la víctima i evita fer estupideses que incitin a la confusió, usa la pastanaga només quan hagis d'assassinar el teu Objectiu.
  • Un cop has sigut assassinat no pots explicar a ningú qui ho ha fet, ni pots tornar a tocar pastanagues si no és per menjar-les.
A més, és important que ningú excepte la víctima et vegi cometre el crim o portar la pastanaga, ja que aleshores sabran que ets un jugador (i aniran amb peus de plom amb tu). No vagis comentant que jugues a l'assassí de la pastanaga!



Final del joc:

Donat que es tracta d'un gran cercle, quan rebis la fitxa d'Objectiu amb el teu nom significarà que ets l'últim assassí viu, i per tant la partida finalitza. Avisa a l'Àrbitre immediatament!

Guarda les fitxes dels Objectius abatuts, també hi ha condecoració per a qui ha assassinat a més Objectius, i no té perquè ser el mateix jugador que ha sigut l'últim supervivent.

El diumenge 28 es farà un acte a FMA anunciant els resultats de la partida.


Com apuntar-s'hi:

Si vols participar, només has d'enviar un correu a arbitredelcrim@gmail.com abans del dia 1 de juny a les 13:00 amb les següents dades:



  • Nom i 2 cognoms (Complets, a més, si vols el sobrenom amb què et coneixen)
  •  
  • Pseudònim del Facebook o Twitter si en tens 
  •  
  • Any de naixement (l'edat mínima per a inscriure's és de 16 anys)
  •  
  • Referències socials: (entitats/grups/col·lectius/penya/escola on has estudiat/universitat/partit polític/equip de curling/bar......el que sigui! dóna quanta més informació millor) 
  •  
  • Referències extra: Si has adjuntat menys de 3 ítems a "referències socials" necessitem més informació de tu perquè el teu assassí et pugui trobar. Afegeix una descripció física si tens algun tret molt característic, el nom de persones que et coneguin, on vius, o a quina barra estaràs per festes majors

  • Qualsevol dubte que tinguis de la partida


En un dia o dos rebràs un correu confirmant la teva inscripció i dient-te on pot anar a buscar la teva Targeta Criminal (si no et confirmem, envian's un altre correu!)

Si t'has inscrit correctament, el dia 20 de juny rebràs un correu amb el nom i cognoms d'un jugador.
És el teu Objectiu, escriu el nom i cognom en lletra clara a la Targeta Criminal i porta-la sempre al damunt durant la partida, serà la fitxa que hauràs d'entregar si mors abans d'assassinar el teu Objectiu, i la que l'hi mostraràs amb el seu nom a la teva víctima després d'assassinar-la si no creu que ha mort.


La partida no comença quan tens el teu Objectiu, comença el dia 22 de Juny a les 10:00.

IMPORTANT  abstenir-se de jugar si no seràs al poble durant com a mínim els dies 26, 27 i 28 de juny, els dies de la Festa Major!




A part de vosaltres, criminals, hi ha altres personatges estrafalaris que estaràn delinqüint durant la partida. Aquests personatges, als que anomenem “extrajugadors” o “PNJ” (personatges no jugadors) són sonats afins a la Comissió del Crim Lúdic, que faràn que l'Assassí de la Pastanaga sigui més dement encara.
   Coneix-los clicant al seu nom!!

Àrbitre del Crim- CCL

L'Home Ànec



Scarlett Carson










Ovidi l'Oracle
 https://diccionaricultural.files.wordpress.com/2011/10/ovidi-montllor.jpg

Esther l'Esperitista


 

Hattori el Ninja

Resultat d'imatges de pikatchu
És interessant analitzar les diverses formes d'assassinar al llarg de la història.

Us els exemplificarem amb el samurai i el ninja o shinobi, els dos arquetips de guerrers del Japó medieval. Mentres el primer actua més a l'estil Tirant Lo Blanc, atacant sempre de cara, i avisant de les seves intencions, el ninja en canvi utilitza arts marcials molt més refinades, centrant-se en l'eficiència i no en l'honorabilitat.

El ninja té el millor del guerriller, el terrorista i l'espia corporatiu. La seva habilitat no consisteix en un combat frontal, sinó en l'ús de subterfugis, infiltració i sabotatge per obtenir els seus objectius.

La pròxima vegada que penseu en aquest noi tan maco d'ulls rodons, boca grossa i galtes espirals, recordeu que sap com assassinar-vos de les maneres que suposen menys perill, esforç, i enrenou, i desaparèixer abans que sapigueu qui us ha assassinat.

De la mateixa manera, hi ha assassins de la pastanaga que van pel carrer cridant el nom de la seva víctima, i altres que utilitzen la seva astúcia per a assassinar el màxim de gent possible en el mínim de temps i esforç.

Així doncs, si no teniu clar per on començar la massacre aquest any, us donem algunes pistes (clickeu l'enllaç per a més info):



-Podeu buscar les pistes d' Ovidi l'Oracle per a obtenir més informació de la vostra víctima. (Aquest any Ovidi l'Oracle està de vacances, així que difícilment el trobareu)

-Podeu assassinar l'Home-Ànec  per a obtenir més informació de la vostra víctima

-No oblideu visitar la narració de la partida per assabentar-vos del que passa!

-Descobriu els Números d'Agent de tothom qui pugueu! Utilitzeu-los per a situar-vos dins el Gran Cercle! (Aquest any no us diem el número d'Agent, però podeu endevinar-lo o descubrir-lo si sou astuts!)

-Diuen que podeu tornar a la vida després d'assassinats amb l'ajuda d'Esther l'Esperitista  !! (Aquest any, Esther està de vacances, així que difícilment la trobareu)

-No oblideu portar sempre a sobre la Targeta Criminal !

-Pregunteu a l'Home-Ànec per la Prova del Pantà!

-Recordeu que mirar sovint el correu electrònic i el blog us pot donar un munt de pistes!

-Hi haurà un premi per a qui entregui més imatges (fotos i videos) de com assassina el seu objectiu. Les penjarem al blog i riurem i apendrem dels millors assassins.

-Ha aparegut un nou personatge, l'Esportista Intrèpida!

-Encara ha d'aparèixer un nou personatge que, juntament amb l'Esportista, us poden revel·lar la major filtració que pogueu imaginar per part d'AntoNeo el Hàcker.

-Aquest any, Scarlett Carson s'ha cansat de perseguir corruptes amb una perruca tant calurosa, i ningú us assassinarà per no portar la Targeta Criminal amb el nom del vostre objectiu. Recordeu que encara que conegueu l'Objectiu heu de dur el paper amb el seu nom, que ser assassinat i no poder entregar l'objectiu és la major deshonra que hi pot haver.

Assassí de la Pastanaga 2015





Doncs sí, per segon any realitzarem una partida a l'Assassí de la Pastanaga.



Segurament molta gent ja sabreu de què va la cosa, però ull!
Aquest any hi ha un munt de novetats!!

La primera novetat és relativa al blog de l'Assassí de la Pastanaga, ja que hem fet reformes:
Aquest any tothom pot deixar comentaris sense necessitat de tenir una compta al google, de manera que us animem a que deixeu comentaris al blog usant el vostre Pseudònim de criminal.



La primera novetat important és que la partida començarà uns dies abans de Festes Majors.

La segona novetat és que hi haurà més camps d'informació al apuntar-se, ja que alguns criminals veu ser una mica rancis a l'hora de donar informació de vosaltres...recordeu que hi ha pistes per a qui doni més info!!

Una altra novetat important és que des de la Comissió de Crim Lúdic us donarem personalment una Targeta Criminal per a cada participant. Qui no la porti a sobre, no pot assassinar. Aquest nou funcionament ha esdevingut una necessitat degut a que la partida de l'any passat prop del 40% dels jugadors no portaven el paper amb el nom de la seva víctima escrit, cosa que va ralentitzar molt la partida...Així que us demanem que durant aquesta partida cumpliu les normes! Que no és que ens agradi manar (que també) sinó que les normes són per al bon funcionament del joc!

Així que aprofitem per a presentar-vos a Scarlet Carson, el primer dels nous habitants d'aquest any. Que no us trobi amb una pastanaga i sense la vostra Targeta Criminal, o la seva vendetta pot ser terrible!! Li encanta assassinar jugadors corruptes que no cumpleixen les regles!!