jueves, 26 de junio de 2014

Nous Veins al Poble

La Senyoreta C. és la Relacions Públiques (R.R.P.P.) de la CCL, i serà l'encarregada dels assumptes diplomàtics, l'homologació de pastanagues i altres. A part d'això disposa d'ampli poder executiu. La seva funció és, principalment, evitar que la CCL rebi masses denúncies penals, però també té accés a coneixements que ultrapassen els de la majoría de criminals.

Els seus torns de Guàrdia, pel poble seràn els següents:

Dijous: 20.00h- 00.00h 
Divendres: 18:00h - 06.00h
Dissabte: 21.00h- 06.00h
Diumenge: Tot el dia.


Encara no sabem quin aspecte té, però us deixem aqui el seu correu per si algú vol contactar amb ella. No us esteu de demanar-l'hi ajuda per qualsevol cosa excepte els dubtes de les regles del joc!

senyoretaC@gmail.com




Esther l'Esperitista és una mèdium. Això vol dir que pot parlar amb els morts. Això vol dir que serà l'única persona que us prestarà atenció en cas de que hagiu sigut assassinats i vulgueu seguir formant part del joc.
Evidentment, no podreu ser l'Últim Supervivent si esteu morts, però podeu seguir interactuant amb la partida!

Adreceu-vos a ella per a més informació! Però ella no té Whattsapp, així que l'haureu d'anar a buscar en persona pel voltants del Cau!



La comissaría també ha contractat alguns detectius privats per a investigar, donat que hi ha hagut ja més de 3 assassinats...
Si us veuen assassinant, us faràn una foto amb la seva microcàmara i la penjaràn al Blog perquè tothom vegi la cara dels criminals.
Si teniu informació per ells, o voleu contractar els seus serveis, la Senyoreta C. us pot posar en contacte amb ells.

Que comenci la Festa!

Bé, ara sembla que ja està tot el Gran Cercle en ordre.

Us demanem un cop més que davant de qualsevol error de la CCL, o dubte del joc que tingueu ens ho feu saber! Que el joc el fem entre totxs!

Com podeu veure, s'estàn sumant diversos extrajugadors.
Ja els anireu coneixent!

Si aneu tard i quan arribeu a la fruitería algún dement ja ha comprat totes les pastanagues amb fulles del poble, us avisem de que el gang de Kata Kitinga, una de les més famoses bandes criminals armades del poble, preocupats per allò de que amb les armes no es juga (o s'hauría de jugar el mínim possible), ha decidit subministrar pastanagues de préstec per a ús públic. Pregunteu-l'his (si us atreviu a apropar-vos a la seva Taska!)

Bona Sort!