jueves, 19 de junio de 2014

Obre't al poble, i el poble serà teu

Bé, ara que s'apropa l'inici del joc, es moment de començar a posar-se les piles. Ha sigut una feina avorrida inscriure tanta gent, però també és cert que alguns correus eren molt divertits i ens han entrat ganes de conèixer-vos a totxs!

Hi ha qui heu preguntat ¿com el trobarem? donat que començareu la partida amb només el nom del vostre Objectiu, us podeu imaginar que la info de referència que heu posat en la inscripció val el seu pes en or (o potser no) per saber per on començar a buscar el teu Objectiu.

És important que tots hi posem ganes de que funcioni bé, per això sería convenient que quant aconseguiu assassinar el vostre Objectiu, i ell us doni el vostre pròxim Objectiu, ens envieu un correu amb el nom de qui heu matat i quin és el vostre pròxim objectiu.Si ho feu ràpid, potser rebeu informació de l'Objectiu a canvi.

Cal que tothom intentem fer-ho bé, amb ganes, i sense trampotes eh!!



Per això, qui hagi fet una inscripció més complerta i detallada, amb més info de com localitzar-te, començarà la partida amb una mica d'informació sobre el seu primer Objectiu, a més del seu nom.

També rebràn una petita pista qui es posin un sobrenom criminal més chachi.


¿I si no té facebook? ¿I si no tenim cap conegut en comú? No sé ni per on començar!!

....NO PATIU!!

Durant el joc, si us veieu incapaços de descobrir el vostre objectiu, després d'haver intentat tots els mitjans, podeu adreçar un correu a l'Arbitre del Crim demanant un xic d'informació sobre el vostre objectiu. El més segur, però és que us digui que ho seguiu intentant...
també podeu dir-li en persona (si el coneixeu!)

Quan comenci la partida, publicarem al blog maneres d'aconseguir la informació sobre el vostre Objectiu

Mentrestant us deixem uns registres que han aconseguit fer alguns participants sobre l'autèntica identitat de la cúpula dirigent de la comissió del Crim Lúdic.

Ah, i recordeu que és molt important que el dia 23 mireu el correu i ens contesteu ràpid!


Fins aviat!

Fotografía feta per Cap de Sèpia Mutant (agent extraordinari-106) posant en risc la seva vida.
Microfilm a Càrrec de FMA, (punt de trobada de reconeguts assassins i criminals diversos, també registrats al microfilm)