martes, 24 de junio de 2014

Estigueu atentxs que ja comença!

 Qui no faci atenció...PASTANAGA!!

Molt bé, ja gairebé tothom ha confirmat haver rebut el seu primer Objectiu.

És molt important que contesteu el correu que us hem enviat, ja que si no contesteu, entendrem que sudeu del joc, i l'hi cedirem la vostra plaça a un altre, ja que hi ha molta gent que s'ha volgut inscriure tard i l'hi hem dit que ja no podía.

Així que demanem als qui falten que CONFIRMEU URGENTMENT!!


És possible (>1/158) que UN de vosaltres rebi un correu avisant un canvi d'Objectiu. (Aquest numero pot augmentar si més gent no confirma, o desconfirma, que és el mateix )

Ens sap greu si et toca a TU, però serà necessari per a solventar un petit problema amb què ens hem trobat al efectuar el registre.

De la mateixa manera, si a algú no l'hi agrada absolutament gens la cara del seu primer Objectiu, ens pot demanar ser ell l'escollit que tindrà un nou Objectiu (això segurament no eviti haver-lo de matar més tard). A canvi de començar més tard, aquells (per sort pocs) que heu tingut problemes amb el registre, o que us canviem l'Objectiu adjudicat rebreu una mica d'informació extra.


Pel que fa a les diverses persones que s'han inscrit quan la llista ja era feta, i els hem denegat l'accés, us demanem que ens reenvieu les vostres dades, el més completes possible (any, escola, entitat, llocs que frequento, amics...) , per ocupar algun dels llocs que potser ens queden lliures dins el gran cercle, o per jugar com a "extrajugador".

Com podeu imaginar, la Comissió pel Crim Lúdic no està dins el Gran Cercle, però això no vol dir que no juguin!!

Com nosaltres, hi ha altres persones del poble que no són dins el Gran Cercle, però que també interactuaràn amb el joc. Descubriu qui són!!