miércoles, 2 de julio de 2014

Resultats Assassí de la Pastanaga 2014


Molt bé, en vista que la majoría prefereix acabar el joc amb la fi de les festes, ja que sinó la partida segurament quedarà a l'aire, publiquem alguns dels mèrits assolits al poble i els seus galardonats.

Hi ha hagut uns 70 assassinats. És possible que n'hi hagi hagut més.

L'home Ànec ha sigut assassinat 6 vegades.

Esther l'Esperitista ha parlat amb dos ànimes en pena.

Els investigadors privats han aconseguit una fotografia.

Vida més Curta: Franscesc Picornell, per ser el primer en ser apastanagat.

Més Motivada: Maria Caldés
, per seguir assassinant després de festes, i demanar que la partida continui fins el final.

Millors Exploradores: Mireia Ferrés i Elisa Coll, per haver trobat un dels tresors d'Ovidi l'Oracle cadascuna, i haver reconegut i assassinat l'Home-Ànec pel carrer un cop cada una.

Combo-Killer: Guillem Perpal, per cometre dos assassinats en un minut.

Més Sobrats: Ricard Valls (riki) i Sergi Serra, per dir al seu Assassí com trobar-lo, i per dir al seu Objectiu que el mataría (i deixar-se fotografiar empastanagant-lo).

Banda més Organitzada: Kata Kitinga, per organitzar el servei de lloguer de pastanagues, per inscriure's en bloc, i per estar dirigits per la criminal més perillosa del poble.

Banda més Sobrevalorada: Front Freak, per haver assolit fama d'elit paramilitar pujant al pregó de manera espectacular, quan en realitat la majoría dels seus efectius poc després estaven massa etílics bacanals per recordar la seva missió.

Assassina més perillosa: Maria Soto (calsot), per haver assassinat 5 jugadors sense gaire esforç ni remordiments (de fet ella va descontar-se de quants portava)

Mitja Taronja Virtual: Miranda Mesalles i Manel Berenguer, per el preciós coqueteig que han mantingut pel Whattsap, sense arribar a conèixer-se. (si ho permeten el publicarem íntegre al blog, perquè és realment digne d'un thriller.)

Més Obedient: Nacho Yécora, per lligar julivert a una pastanaga, en veure's incapaç de trobar ja més pastanagues amb fulles en tota la contrada.

Els més Quickstep: Gabriel Fernández i Ivo Castells
, perquè en apastanagar el primer al segon, el segon l'hi va dir com a pròxim objectiu (no tenia el paper al damunt) "Ramon Barnils".

Valoració General:
Algunes persones han assassinat usant pastanagues sense fulles. Tot i que això en principi està prohibit per les regles, només un jugador quisquillós ho ha reclamat (té tot el dret a fer-ho, però pocs ho han fet).
Qulecom que també ha sigut massa generalitzat, i que si que ha donat problemes, és que moltxs no portàveu el paper amb l'Objectiu al damunt!! Portar-lo és important, més que per tu, per agilitzar el joc i que necessitin menys a l'Àrbitre del Crim (mira els més quickstep!).
També hi ha hagut jugadors que s'han apuntat però no han fet cap acció positiva per trobar les seves víctimes, esperant que passin per davant i això, família, és com jugar a futbol però només tocar la bola si te la passen!
Per altra banda, també hi ha hagut molta gent que ha anat a tope, i que ha fet tot el que ha pogut per trobar el seu Objectiu i perquè el joc fos el que ha sigut.
Pel que hem sentit pel poble el joc ha agradat, i la festa ha estat sonada.
Per això considerem el joc un èxit, i segurament farem una nova edició l'any vinent, prenent mesures per assegurar que la partida s'acabi (per exemple, començant uns dies abans de les festes). Segurament també farem les inscripcions amb més marge de temps, per tenir menys imprevistos i no haver de patir tants incòmodes "canvi d'objectiu".

Gràcies a totxs!
Fins aviat!
Comissió del Crim Lúdic

Si voleu entrar a formar part de la CCL, o teniu propostes, crítiques i millores per la pròxima edició, voleu ajuda per organitzar jocs similars, o voleu portar als jutjats o al llit als responsables, podeu enviar un correu a arbitredelcrim@gmail.com