domingo, 21 de junio de 2015

ASSASSÍ DE LA PASTANAGA 2015

Fes click a la imatge per a saber la situació de la partida 

Compra Ja la teva Pastanaga Premium!!




Enguany la Comissió pel Crim Lúdic organitzem una segona partida a Sant Cugat del Vallès del mundialment famós Assassí de la Pastanaga.
Segurament molta gent ja sabreu de què va la cosa, però ULL!
HI HA NOVETATS, QUE NO US FACI MANDRA LLEGIR-LES!
http://blog.whatmovieshouldiwatchtonight.com/wp-content/uploads/2010/11/aclockworkorange1.jpg




El joc consisteix en ser el millor assassí en sèrie del poble, i es tracta d'un joc que es realitzarà durant els 3 dies previs i els 3 dies de Festa Major, mentre fem les nostres coses, en les estones lliures, a qualsevol moment.

La primera novetat és relativa al blog de l'Assassí de la Pastanaga, ja que hem fet reformes:
Aquest any tothom pot deixar comentaris sense necessitat de tenir una compta al google, de manera que us animem a que deixeu comentaris al blog usant el vostre Pseudònim de criminal.


Però la novetat més important és que des de la Comissió de Crim Lúdic us donarem personalment una Targeta Criminal per a cada participant. Qui no la porti a sobre, no pot assassinar. Aquest nou funcionament ha esdevingut una necessitat degut a que la partida de l'any passat prop del 40% dels jugadors no portaven el paper amb el nom de la seva víctima escrit, cosa que va ralentitzar molt la partida...Així que us demanem que durant aquesta partida cumpliu les normes! Que no és que ens agradi manar (que també) sinó que les normes són per al bon funcionament del joc!


Funcionament del joc:
  •   Després d'inscriure't, et direm on aconseguir la teva Targeta Criminal.
     Rebràs per e-mail al principi de la partida el nom d'una persona que  segurament no coneixeràs, i l'escrius a la Targeta Criminal  que tens.
  •     Porta SEMPRE al damunt la Targeta Criminal mentres duri la partida.
  •    Aquella persona és el teu Objectiu, has d'aconseguir assassinar-la utilitzant una pastanaga com a arma.
  •  Després d'assassinar el teu Objectiu, aquest queda fora de la partida, i t'entrega a tu la Targeta Criminal amb el seu Objectiu.
  • Ara tens un nou Objectiu.
  • Repeteix el mateix procediment amb el nou Objectiu fins que algú t'assassini a tu, o bé la teva víctima t'entregui una Targeta Criminal  amb el teu nom.



Regles bàsiques:
  • La pastanaga ha de estar sencera (inclòs almenys 5 centímetres de tija verda!)
  • No pot estar disfressada, ni embolicada.
  • Si pot ser pastanaga ecològica i de proximitat millor, però no és obligatori.
  • Pots clavar-li la pastanaga en qualsevol moment excepte:
               -       Quan està dormint, inconscient o conduint.
           -     Quan està darrera la barra o realitzant alguna tasca de responsabilitat (descarregar begudes, muntar escenaris, atendre al públic, etc...)
  • Recorda que, encara que coneguis altres jugadors, no pots assassinar ningú que no sigui el teu Objectiu.
  • No facis mal a la víctima i evita fer estupideses que incitin a la confusió, usa la pastanaga només quan hagis d'assassinar el teu Objectiu.
  • Un cop has sigut assassinat no pots explicar a ningú qui ho ha fet, ni pots tornar a tocar pastanagues si no és per menjar-les.
A més, és important que ningú excepte la víctima et vegi cometre el crim o portar la pastanaga, ja que aleshores sabran que ets un jugador (i aniran amb peus de plom amb tu). No vagis comentant que jugues a l'assassí de la pastanaga!



Final del joc:

Donat que es tracta d'un gran cercle, quan rebis la Targeta Criminal amb el teu nom significarà que ets l'últim assassí viu, i per tant la partida finalitza. Avisa a l'Àrbitre immediatament!

Guarda les fitxes dels Objectius abatuts, també hi ha condecoració per a qui ha assassinat a més Objectius, i no té perquè ser el mateix jugador que ha sigut l'últim supervivent.

El diumenge 28 es farà un acte a FMA anunciant els resultats de la partida.


Com apuntar-s'hi:

Si vols participar, només has d'enviar un correu a arbitredelcrim@gmail.com abans del dia 1 de juny a les 13:00 amb les següents dades (et demanem que no ho deixis per última hora, així evitem problemes amb la inscripció):





  • Nom i 2 cognoms (Complets, a més, si vols el sobrenom amb què et coneixen)
  •  
  • Pseudònim del Facebook o Twitter si en tens 
  •  
  • Any de naixement (l'edat mínima per a inscriure's és de 16 anys)
  •  
  • Referències socials: (entitats/grups/col·lectius/penya/escola on has estudiat/universitat/partit polític/equip de curling/bar......el que sigui! dóna quanta més informació millor) 
  •  
  • Referències extra: Si has adjuntat menys de 3 ítems a "referències socials" necessitem més informació de tu perquè el teu assassí et pugui trobar. Afegeix una descripció física si tens algun tret molt característic, el nom de persones que et coneguin, on vius, o a quina barra estaràs per festes majors

  • Qualsevol dubte que tinguis de la partida



En un dia o dos rebràs un correu confirmant la teva inscripció i dient-te on pot anar a buscar la teva Targeta Criminal (si no et confirmem, envian's un altre correu!)
http://asssassipastanagastc.blogspot.com.es/2015/04/aconsegueix-la-teva-targeta-criminal.html
Si t'has inscrit correctament, el dia 20 de juny rebràs un correu amb el nom i cognoms d'un jugador.
És el teu Objectiu, escriu el nom i cognom en lletra clara a la Targeta Criminal i porta-la sempre al damunt durant la partida, serà la fitxa que hauràs d'entregar si mors abans d'assassinar el teu Objectiu, i la que l'hi mostraràs amb el seu nom a la teva víctima després d'assassinar-la si no creu que ha mort.


La partida no comença quan tens el teu Objectiu, comença el dia 22 de Juny a les 10:00.

IMPORTANT  abstenir-se de jugar si no seràs al poble durant com a mínim els dies 26, 27 i 28 de juny, els dies de la Festa Major!


A part de vosaltres, criminals, hi ha altres personatges estrafalaris que estaràn delinqüint durant la partida. Aquests personatges, als que anomenem “extrajugadors” o “PNJ” (personatges no jugadors) són sonats afins a la Comissió del Crim Lúdic, que faràn que l'Assassí de la Pastanaga sigui més dement encara.
   Coneix-los clicant al seu nom!!

                               Àrbitre del Crim- Comissió del Crim Lúdic 
Àrbitre del Crim- Comissió del Crim Lúdic

L'Home Ànec
L'Home Ànec










 Scarlett Carson










                                                   Ovidi l'Oracle       
Ovidi l'Oracle


                          Esther l'Esperitista i el Ritual Fosc
http://asssassipastanagastc.blogspot.com.es/2015/04/el-ritual-fosc.html
                                                              



                                                                                         Hattori el Ninja
Hattori el Ninja







Pastanagues d'última generació





La secció de I+D del departament de genètica militar del MI-6 ha estat desenvolupant nous models d'armes.
Per a entendre-ho bé, repassarem les armes reglamentàries del joc:




Això és una pastanaga. (Daucus Carota). És una planta, i com la majoría de plantes té fulles plenes de cloroplasts plens de clorofil·la que l'hi permeten captar la llum del sol per transformar l'aigua i el CO2 (entre altres coses) en carotens, responsables de que la seva part inferior sigui de color pastanaga.
S'utilitza tocant amb la part de la punta de color pastanaga a aquell Criminal o Home Ànec que vols assassinar.
Es pot apreciar la seva frescor segons l'aspecte de les seves fulles, per això els bons agricultors de proximitat presumeixen de fulles fresques.








Això també és Daucus Carota, també s'utilitza per assassinar amb la part afilada per davant, però amb la diferència que no té fulles.
La decisió de amputar les seves fulles la solen prendre empreses malignes per abaratar costos de transport i saciar la creixent demanda de pastanaga barata.
Té l'inconvenient que no es pot apreciar la seva frescor, i doncs, solen ser de mala qualitat, i denoten una baixa classe social. A més, tot i que són més fàcils d'amagar i agafar, costa més distingir el mànec de la punta de l'arma, cosa que sovint genera incomoditats per a l'usuari.  
                                  











Però, si ets com l'AGENT 007, que no només utilitzes les últimes tecnologíes aplicades a l'assassinat i l'ocultació, sinó que a més, en acabar la massacre ni tant sols et despentines, i ho fas amb estil i classe, fins i tot després d'uns quants Martinis (sacsejats, no remenats) el que necessites és l'última arma que el mundialment famós Agent ens ha portat del laboratori d'armes experimentals de tecnología punta.

Del tamany d'una cagaradeta de ratolí, també és Daucus Carota, la pots amagar sota la mà perfectament...Tant mortal com un Rolex amb làser, i amb tot el glamour de la seva tija verda.
 Legal, Eficient i Elegant.

Després d'assumir que aquesta meravella existeix, pensaràs, que només n'hi ha una en tot el món.

Doncs no és així, sinó que en té moltes de recanvi.
De fet en té tantes, i el Departament de Defensa està tant malament de fons que n'ha venut un carregament sencer d'estraperlo.

Si en vols una, estàn a la venta a FMA.
Demana-les a la barra, però fes-ho amb la discreció d'un autèntic agent secret, ja que d'altra manera et compromets a tu i al traficant...

Tenim llicència per assassinar, però no per a vendre armes, i menys de tant alta tecnología.

Esperem que tingueu l'estil necessari per a fer-les servir adequadament.










El Hàcker AntoNeo




Image result for GIFS ANIMATED COMPUTER ERROR
hEM REBUT L'AtaC D'un tErrible HàckerConegut Com a AntoNeo (Neo pels amics).

Aquest any corren rumors de que ha adquirit LA LLISTA.

Si, si, LA LLISTA amb la informació de tot el Gran Cercle, amb cadascun dels participants i les seves dades.

Si aconseguiu el seu contacte podeu enviar-l'hi un correu electrònic per demanar-l'hi LA LLISTA

(no cal saber informàtica per descobrir-ho, però aniria bé un sistema operatiu de codi obert, preferentment ubuntu!!)