domingo, 21 de junio de 2015

Pastanagues d'última generació





La secció de I+D del departament de genètica militar del MI-6 ha estat desenvolupant nous models d'armes.
Per a entendre-ho bé, repassarem les armes reglamentàries del joc:




Això és una pastanaga. (Daucus Carota). És una planta, i com la majoría de plantes té fulles plenes de cloroplasts plens de clorofil·la que l'hi permeten captar la llum del sol per transformar l'aigua i el CO2 (entre altres coses) en carotens, responsables de que la seva part inferior sigui de color pastanaga.
S'utilitza tocant amb la part de la punta de color pastanaga a aquell Criminal o Home Ànec que vols assassinar.
Es pot apreciar la seva frescor segons l'aspecte de les seves fulles, per això els bons agricultors de proximitat presumeixen de fulles fresques.








Això també és Daucus Carota, també s'utilitza per assassinar amb la part afilada per davant, però amb la diferència que no té fulles.
La decisió de amputar les seves fulles la solen prendre empreses malignes per abaratar costos de transport i saciar la creixent demanda de pastanaga barata.
Té l'inconvenient que no es pot apreciar la seva frescor, i doncs, solen ser de mala qualitat, i denoten una baixa classe social. A més, tot i que són més fàcils d'amagar i agafar, costa més distingir el mànec de la punta de l'arma, cosa que sovint genera incomoditats per a l'usuari.  
                                  











Però, si ets com l'AGENT 007, que no només utilitzes les últimes tecnologíes aplicades a l'assassinat i l'ocultació, sinó que a més, en acabar la massacre ni tant sols et despentines, i ho fas amb estil i classe, fins i tot després d'uns quants Martinis (sacsejats, no remenats) el que necessites és l'última arma que el mundialment famós Agent ens ha portat del laboratori d'armes experimentals de tecnología punta.

Del tamany d'una cagaradeta de ratolí, també és Daucus Carota, la pots amagar sota la mà perfectament...Tant mortal com un Rolex amb làser, i amb tot el glamour de la seva tija verda.
 Legal, Eficient i Elegant.

Després d'assumir que aquesta meravella existeix, pensaràs, que només n'hi ha una en tot el món.

Doncs no és així, sinó que en té moltes de recanvi.
De fet en té tantes, i el Departament de Defensa està tant malament de fons que n'ha venut un carregament sencer d'estraperlo.

Si en vols una, estàn a la venta a FMA.
Demana-les a la barra, però fes-ho amb la discreció d'un autèntic agent secret, ja que d'altra manera et compromets a tu i al traficant...

Tenim llicència per assassinar, però no per a vendre armes, i menys de tant alta tecnología.

Esperem que tingueu l'estil necessari per a fer-les servir adequadament.










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Digues la teva!