domingo, 22 de junio de 2014

Demà sabreu el vostre Objectiu


Ep Criminals, s'acaba de passar el plaç d'inscripció. Sóm 158 i ja no serem més (i ara va en serio), però només pot quedar un viu d'aquí uns dies.

És hora de buscar una bona pastanaga, com més gran i amb més fulles millor, i sobretot d'estar atentxs al correu, perquè d'aquí unes hores començarem a enviar els primers objectius.

Cal que contesteu el pròxim correu el més ràpid possible!

Mentrestant us comentem que el nom que ens ha semblat més terrible ha sigut "El vailet de la carrota eixerida", per les seves connotacions innocents-folklòriques.

Perquè la millor manera d'assassinar algú és després de fer-li un discurs metafísic o teològic, i les tradicions estàn per ser respectades. Sense dubte seràs un criminal terrorífic, Vailet de la Carrota Eixerida!

En quant a qui s'ha obert més...

Hi ha qui ha donat el seu telèfon, numero de casa, i fins i tot estat civil.
Hi ha qui adverteix que té el cabell de color pastanaga.
Hi ha qui confessa el seu pseudònim a Twitter, Facebook.

Alguns d'aquests criminals rebràn informació extra, així que si sóu el seu Objectiu ja podeu començar a pensar en canviar-vos d'entitat, casa, aspecte físic, o estat civil!

També us avisem que algunes entitats s'han inscrit "en bloc" al joc, segurament seràn gangs terrorífics que traficaràn pastanagues!
Tantmateix, us recordem que si bé aquest joc no promou ni incentiva formar aliances, tampoc està de cap manera prohibit.

És a dir, podeu compartir tota la informació que vulgueu amb qui vulgueu (excepte qui us ha assassinat), però per més aliances que formeu no podeu assassinar l'objectiu d'un altre, ni pot acabar viu més que una sola persona.


Si sou assassinats molt ràpid i voleu seguir jugant com a "fantasmes", visiteu a Esther l'Esperitista en persona perquè us digui què podeu fer com a fantasmes per a seguir interactuant amb la partida.

Fins demà!