sábado, 14 de marzo de 2015

Assassí de la Pastanaga 2015





Doncs sí, per segon any realitzarem una partida a l'Assassí de la Pastanaga.



Segurament molta gent ja sabreu de què va la cosa, però ull!
Aquest any hi ha un munt de novetats!!

La primera novetat és relativa al blog de l'Assassí de la Pastanaga, ja que hem fet reformes:
Aquest any tothom pot deixar comentaris sense necessitat de tenir una compta al google, de manera que us animem a que deixeu comentaris al blog usant el vostre Pseudònim de criminal.



La primera novetat important és que la partida començarà uns dies abans de Festes Majors.

La segona novetat és que hi haurà més camps d'informació al apuntar-se, ja que alguns criminals veu ser una mica rancis a l'hora de donar informació de vosaltres...recordeu que hi ha pistes per a qui doni més info!!

Una altra novetat important és que des de la Comissió de Crim Lúdic us donarem personalment una Targeta Criminal per a cada participant. Qui no la porti a sobre, no pot assassinar. Aquest nou funcionament ha esdevingut una necessitat degut a que la partida de l'any passat prop del 40% dels jugadors no portaven el paper amb el nom de la seva víctima escrit, cosa que va ralentitzar molt la partida...Així que us demanem que durant aquesta partida cumpliu les normes! Que no és que ens agradi manar (que també) sinó que les normes són per al bon funcionament del joc!

Així que aprofitem per a presentar-vos a Scarlet Carson, el primer dels nous habitants d'aquest any. Que no us trobi amb una pastanaga i sense la vostra Targeta Criminal, o la seva vendetta pot ser terrible!! Li encanta assassinar jugadors corruptes que no cumpleixen les regles!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Digues la teva!